Unable to Communicate with OpenSRS

Discussion in 'Plugins & Reports' started by Bina Omar, Apr 12, 2012.

  1. Bina Omar

    Bina Omar New Member

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I'm getting an error when doing a domain name search during an order process.
    OpenSRS API Error: Unable to communicate with OpenSRS. Please check your settings.

    I have set my OpenSRS Username and Private Key and Use Testing Server to Yes in "System Setup > Plugins > Registrars > OpenSRS".

    I have also added my server IP address to Script/API Access in my OpenSRS Profile Management.

    Here's what I get in my log file:

    Code:
    (3) 04/12/12 20:17:47 180.216.53.74:50484 (home6/username/public_html/portal/newedge/classes/NE_Controller.php:197) - ** VIEW REQUEST ** POST /portal/order.php?step=search
    (4) 04/12/12 20:17:47 180.216.53.74:50484 (home6/username/public_html/portal/newedge/classes/NE_Controller.php:317) - POST vars (default):
    Array
    (
        [name] => binaomar
        [tld] => com
        [product] => 5
        [bundling] => 1
        [hosting_product] => 1
        [searchType] => register
    )
     
    (4) 04/12/12 20:17:47 180.216.53.74:50484 (home6/username/public_html/portal/newedge/classes/NE_Controller.php:317) - COOKIE vars (default):
    Array
    (
        [9afb829b6ac9c830a4012da69fdc74bd] => dif8g5lnepteq1jf6abehnb586
    )
     
    (3) 04/12/12 20:17:47 180.216.53.74:50484 (home6/username/public_html/portal/newedge/classes/NE_Controller.php:345) - admin/ViewdomainSearchResults
    (4) 04/12/12 20:17:47 180.216.53.74:50484 (home6/username/public_html/portal/newedge/classes/NE_Controller.php:396) - Checking Domain ('binaomar', 'com')
    (4) 04/12/12 20:17:47 180.216.53.74:50484 (home6/username/public_html/portal/newedge/classes/NE_Controller.php:396) - Checking domain using opensrs
    (2) 04/12/12 20:17:47 180.216.53.74:50484 (home6/username/public_html/portal/modules/admin/views/public/domainSearchResults.php:118) - Using horizon.opensrs.net
    (4) 04/12/12 20:18:08 180.216.53.74:50484 (home6/username/public_html/portal/plugins/registrars/opensrs/class.opensrs.php:102) - Couldn't connect to OpenSRS: 110, Connection timed out
     
    #1
  2. Brian

    Brian Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    218
    Likes Received:
    3
    best thing would be to open a support ticket for this I would suggest.
    thanks
     
    #2
  3. Bina Omar

    Bina Omar New Member

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ok, Brian. I've opened a support ticket. Thanks.
     
    #3
  4. CE-Matt

    CE-Matt Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    274
    Do you have a firewall on your web server blocking outbound connections? Ensure that port 55443 is open.
     
    #4
  5. David Rose

    David Rose New Member

    Joined:
    May 29, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    #5
    Santiago Gonzalez likes this.
  6. CE-Alberto

    CE-Alberto Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    959
    Likes Received:
    173
    David, thanks for the heads up that this was resolved. Much appreciated.
     
    #6
  7. c0mrade

    c0mrade New Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Hi,!!! Please, i have same problem, as I solve?
     
    #7
  8. CE-Lincoln

    CE-Lincoln Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    438
    Likes Received:
    125
    @c0mrade did you add your webserver IP address to be allowed by opensrs?
     
    #8
  9. c0mrade

    c0mrade New Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    yes i did.
    Also open the port 55443 but now appear the next msg:

    OpenSRS Error: Ensure port 55443 is open and PHP is compiled with
    OpenSSL.
     
    #9
  10. CE-Matt

    CE-Matt Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    274
    Are you getting anything different in the internal CE logging? If not, you can submit a support ticket and we can take a look.
     
    #10

Share This Page