The Expiration Date is empty after transferring domain names

srsakib

Member
Hello,
Recently, I transferred a few domains. The expiration date is missing for them.

I'm using Clientexec 6.4.2

Please fix it with the future update

Thanks

expiry date.png
 

CE-Matt

Administrator
Staff member
Do you have the domain updater service enabled? The expiration date should show up after that service runs. With that being said, since that service runs once a day, there may be some time when there's no internal expiration date.

We do have plans for a future release to better support transfers.

If the expiration date is still not showing after the domain updater service has been run, please open a support ticket at https://www.clientexec.com/members/index.php?fuse=support&controller=ticket&view=submitticket so we can take a look at why this isn't working for you.
 

srsakib

Member
Do you have the domain updater service enabled? The expiration date should show up after that service runs. With that being said, since that service runs once a day, there may be some time when there's no internal expiration date.

We do have plans for a future release to better support transfers.

If the expiration date is still not showing after the domain updater service has been run, please open a support ticket at https://www.clientexec.com/members/index.php?fuse=support&controller=ticket&view=submitticket so we can take a look at why this isn't working for you.
Hello,
I tried as you mentioned. But, it doesn't work. Besides, the Domain Updated was enabled.

So, I opened a support ticket.

Thank you.
 
Top